Webdesign Liv & Landskab © 2018 Dansk Landskabsøkologisk Forening

Rolighedsvej 23, 1958 Frederiksberg C

Telefon: 30 24 58 17 - formand Søren Bech Pilgaard Kristensen.

Skriv til foreningen på e-mail landskabsokologi@gmail.com

  • Facebook Social Icon
Please reload

Seneste landskabsnyt

Slow Food og Landskabet – ny synergi i naturplejen – er temaet i 2018

21.1.2018

1/1
Please reload

Udvalgte landskabsnyheder

Slow Food og Landskabet – ny synergi i naturplejen – er temaet i 2018

Der er grøde i antallet af nye fødevareproducenter, brands og regimer. Slow Food bevægelsen omfatter mange af de nye initiativer, der udfordrer den traditionelle masseproduktion som er miljøbelastende og distancerer produktionen fra forbrugerne. Dansk landskabsøkologisk forening tager pulsen på Slow food bevægelsen den 15. marts og ser nærmere på mulighederne for at skabe synergi mellem landskaber, fødevarekvalitet og naturpleje - det er temaet for det 25. årsmøde, som du kan læse mere om her.

 

 

Søren Espersen og Søren B.P. Kristensen har beskrevet temaet, og vi har lagt hele den originale artikel til Jord og Viden på vores website her, og du får den uddybet på vores årsmøde. Og temaet fortsætter på et stort møde den 28-29.4.2018, hvor der afholdes en stor Terra Madre Nordic konference i København, hvor det forventes at ca 40-50 organisationer vil deltage. Se mere på https://www.facebook.com/slowfoodnordic.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square